Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Access to line pool B denied in admin.
#134993 09/05/07 12:33 PM
Joined: Apr 2006
Posts: 18
Dale M Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2006
Posts: 18
SP:30BKG02 NAT. I have a business that is sharing an MICS with another business. I put the 2 new numbers in line pool B by themselves. 1 of the new sets using these 2 numbers is a T7100. I went ahead and programmed both lines to appear and ring on both sets in the new business and programmed i/c as prime line for the 7100. When I go off hook on the 7100 and dial 9, I get the error message "denied in admin". What have I missed? I came home and tried it on a cics set up here and it works as it should. To tempararily get around the problem I put in a used 7310 I had on my truck. The system I have here at home only has 1 line pool and a different software. One difference I did notice while programming. My customer's software had both Line Pool PRI and Line Pool. I put no on pool A and yes on B in both. What is the difference?

Equipment and Telephones
Re: Access to line pool B denied in admin.
#134994 09/05/07 12:52 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 421
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2007
Posts: 421
What is the access code for PoolB? 9 is usually the access code for PoolA. Make sure that you have a line pool code assigned to PoolB.

Re: Access to line pool B denied in admin.
#134995 09/05/07 02:03 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 4,681
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 4,681
Do not use PRI-PoolB they are different that PRI programming only. Did you put the new lines in Pool-B? Did you assign a pool code to poolB? Did you allow access to PoolB for the DN?

Also do not A&R lines to a 7100.


Marv CCNA, CTUB
TeleMarv Services
Providing telecommunication solutions in Ottawa Canada since 1990
http://www.telemarv.ca
Specializing in Nortel Norstar, BCM and Allworx VoIP Servers
Re: Access to line pool B denied in admin.
#134996 09/05/07 04:18 PM
Joined: Apr 2006
Posts: 18
Dale M Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2006
Posts: 18
CLICK, the light went on as soon as I read DigitelD's post. I forgot that I could allow access to more than 1 line pool and would need separate access codes. Thanks to both of you. I appreciate the help.
Thanks, Dale


Moderated by  MooreTel, NTlayoff, Z-man 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
7100 Lan Printer Error
by RM SYSTEMS - 09/28/20 02:27 PM
Caller wait list
by Hofman telekom - 09/28/20 11:27 AM
TDA50G power consumption
by kenc - 09/27/20 01:23 PM
Who's Online Now
25 members (Ruben, JBean3329, justbill, Skunky, vicbob, Yoda, jab1780, BobRobert, metelcom, Hofman telekom, MooreTel, phonman123, Carl Navarro, Touch Tone Tommy, Telesystems, newtecky, EV607797, nortelvoip, hitechcomm, hbiss, aweaver, RATHER BE FISHING, Keyset6, Bob3470, dexman), 284 guests, and 48 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,975
Posts637,356
Members49,356
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
betsy, Cabling Lady, jcorsell, MVSpeed, sherif
Newest Members
xware, Adam19871, tmr-afmk, Big Alan, simsh
49355 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters (30 Days)
dexman 34
hbiss 12
Ruben 10
teleco 10
ABLE1 10
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners