Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#141209 11/17/08 01:41 PM
Joined: Aug 2007
Posts: 21
clock67 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2007
Posts: 21
Is there a lockout fuction in the FastRad that does not allow a connection if an incorrect passcode is entered 3 times? If yes (as I expect) does anyone know the length of time for the reset?

Thanks!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#141210 11/17/08 08:40 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
Are you trying to use this with a laptop or a phone line in?

I do know you can take the FastRad apart, put a short on the supercapicitor overnight and it will be back to default in the morning.


THE Bracha, old blond specialist in Rube Goldberg solutions.
#141211 11/18/08 06:21 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 21
clock67 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2007
Posts: 21
The FastRad resets after a definite (less than 24 hr) period. We were trying to find the definite timing, or better yet, a simple reset method to reinitialize the unit. Simply powering off does not do the trick.

#141212 11/18/08 06:21 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 21
clock67 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2007
Posts: 21
Sorry, yes, direct connect on-site.

#141213 11/18/08 07:20 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Mar 2001
Posts: 3,869
I am missing something here. Someone is deliberately entering the wrong code on the laptop three times for some reason?


THE Bracha, old blond specialist in Rube Goldberg solutions.
#141214 11/19/08 07:50 AM
Joined: Nov 2008
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2008
Posts: 1
I am locked out of my Nortel phone system. Any one know how long it takes to reset its been about 15 hours?
thanks!

#141215 11/19/08 09:22 AM
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 4,685
Likes: 4
Quote
Originally posted by phone challenged:
I am locked out of my Nortel phone system. Any one know how long it takes to reset its been about 15 hours?
thanks!
welcome

phone challenged
New subject... a new thread.

Please click post new topic.


Marv CCNA, CTUB
TeleMarv Services (Retired)
Providing telecommunication solutions in Ottawa Canada since 1990
#141216 11/20/08 06:37 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 21
clock67 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2007
Posts: 21
The tech did not take documentation with him and tried to rely on memory. I was asked to research to see ways to reset, as it definitly locks out the tech. Sorry for any confusion.


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,681
Posts636,147
Members49,602
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Laura Figueroa, mark dagg
Newest Members
Dialtony, FatherLot, RFarrarMD, WTCI, Sundance Nailor
49,601 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
dexman 11
Yoda 10
Who's Online Now
0 members (), 8 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5