Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
System is an MICS with a CP100. Client wants to change the target attendant from 221 to 229 when callers push "0" while in the CCR tree.

Client changed the DN in Operator Settings, but callers are still going to 221.

Is there another location within the CP GUI to enter the desired target attendant?


D. Ocean
Miami, FL
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2006
Posts: 8,727
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,727
Likes: 2
I'm not sure about CP's, but I've seen changes done to phones, such as line appearances that don't take effect until you unplug the phone then reconnect. Worth a try Danny.


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Nah, it should update without re-booting.

I'm out-of-town and don't have access to a unit or my manuals to check it out, so I'm trying to direct the client over the phone.

I've made this change a million times, but without seeing it in person, I can't recall what else needs to be changed. Something in the back of my head is telling me there's another location within the CP where you must change the DN...


D. Ocean
Miami, FL
Joined: Jun 2006
Posts: 8,727
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,727
Likes: 2
I didn't say to reboot, just unplug the two modular cords and reconnect.


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
That's not the problem. I think there is another location where the DN needs to be addressed.


D. Ocean
Miami, FL
Joined: Jun 2005
Posts: 2,256
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,256
It's in the greeting table, and in Operator settings.


Richard
AVAYA-NORTEL-SAMSUNG-PANASONIC-MITEL
www.acceleratedtelecom.com
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 1,310
Quote
Originally posted by rich30529:
It's in the greeting table, and in Operator settings.
Ah, OK. That rings a bell now. Client only changed it under Operator Settings.

Thx,

D.O.


D. Ocean
Miami, FL

Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5