Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#150244 02/02/12 01:25 PM
Joined: Dec 2009
Posts: 90
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2009
Posts: 90
Has anyone every encountered this error message:

"cannot continue"

after entering the password to a mailbox for a system using a Call Pilot 150/Mini ver. 2.1?

This error message isn't in the manual.

I looked up the EVENT LOG on a PC and saw that there was a "sever error" when logging in.

Also the OPERATING Light was out however the client was receiving voicemails, AA answering lines and I was logged in, plus F983 worked.

Rebooting the Call Pilot corrected this error. It is the second time it's happened to this unit. (The OPERATING light came back on solid.)

Any thoughts on the cause of this issue?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#150245 02/02/12 04:53 PM
Joined: Sep 2009
Posts: 66
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2009
Posts: 66
I've heard of the problem before and you are correct a reboot corrects the problem but I never heard what causes it. I'm sure its SW


OLD ROLMEN WORKING ON NORTELS AND AVAYA
#150246 02/02/12 06:41 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
Moderator-Nortel
Offline
Moderator-Nortel
Joined: Dec 2003
Posts: 2,086
Just for kicks - you may want to check out the power supply. It could be going bad.

What is the output voltage? ( on the label )

If it is 9v and has 3-wires, better get a new one.

If it is 8v and has 2-wires, probably OK.


If CON is the opposite of PRO
Then what is the opposite of Progress?
#150247 02/03/12 06:04 AM
Joined: Feb 2005
Posts: 1,610
Member
Online Content
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,610
Corruption

Reboot once or twice and see if clears.

If no go update your software in hopes the new one will over right bad files:
Latest and last Nortel release is 31.10.36.22
Latest Avaya branded release is 31.10.37.22

If still no go then REINSTALL programming from scratch.


=---()))))))))---=
www.curlycord.com
[Linked Image from telcopc.ca]
Toronto, Canada




#150248 02/04/12 04:50 AM
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 2,473
I got today the same thing. Couldn't create MB 2120. It let me create a MB, Ext number and COS but as soon as I try to put name in it gives me " cannot continue". I created a different MB with ext. 2120( MB 3120, Ext. 2120).


Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,411
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
1 members (Yoda), 90 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5