Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
TVA-50 Problem
#159787 08/21/07 02:16 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 9
8011g Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 9
Installed a TVA-50 with a TA824 and did custom menus and everything was working fine.

Today when I dial the VPS ext#107 or 108 it's just blank. Tried power cycling the TVA-50 but no luck.

Has anyone else come across this one?

EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Re: TVA-50 Problem
#159788 08/21/07 02:47 PM
Joined: Sep 2005
Posts: 690
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 690
Is the power light blinking on the TVA? If it is you have loss integration between the two. If it's a steady green then at least it's integrated. What does the port status say about the VM ports in the TVA GUI tool? What do you mean by blank?

Re: TVA-50 Problem
#159789 08/21/07 03:04 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 9
8011g Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 9
Ben,

Thanks for the quick reply. Well blank in the sense no ringing tone nor busy tone. Dial the EXT and blank.

The TVA light is steady green.

I could check VM's yesterday and was working fine. No changes to the programming. I am quite puzzled how can the VPS suddenly go blank?

EDIT: Not at the location so can't update regarding the port status. Voice mail and auto attendent is working fine when you call from outside and you can login to mailboxes rempotely.

Re: TVA-50 Problem
#159790 08/22/07 01:23 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 2,081
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,081
The intergration must be working fine if auto attendent and voice mail is working from outside as it has to go through system to get to VM. do you have a main vm access number ie 165. check what lead number the lines are dil to.


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Re: TVA-50 Problem
#159791 08/22/07 07:48 AM
Joined: Jul 2007
Posts: 9
8011g Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 9
Quote
Originally posted by OBT:
The intergration must be working fine if auto attendent and voice mail is working from outside as it has to go through system to get to VM. do you have a main vm access number ie 165. check what lead number the lines are dil to.
I do not have a main access number for the VM. How do I set that up? And how do I check the lead lines?

Thanks

Re: TVA-50 Problem
#159792 08/22/07 10:54 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 2,081
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,081
Sorry head miles away in last comment,the voice mail ports on the 824 works as station hunting so you use the ext 107-108 as call no.'s, but the part about the intergration working is right if working from outside.

are you using apt intergration or dtmf?


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Re: TVA-50 Problem
#159793 08/22/07 05:52 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 9
8011g Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 9
APT integration.

Re: TVA-50 Problem
#159794 08/22/07 07:38 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
8011G, check the voicemail assignment on the TA824.
I believe for ports 7 & 8 your looking at field 130.
MrG

Re: TVA-50 Problem
#159795 08/22/07 08:03 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 9
8011g Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2007
Posts: 9
Quote
Originally posted by MrGemini:
8011G, check the voicemail assignment on the TA824.
I believe for ports 7 & 8 your looking at field 130.
MrG
What is puzzling me is it used to work on 7 & 8 2 days ago and suddenly when you dial those ext's you don't hear anything. No changes to programming.

Re: TVA-50 Problem
#159796 08/22/07 08:10 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 4,043
8011G, I realize that but check to see if it somehow got changed.
Also have you simply tried a reset of the TA824?
MrG

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
7100 Lan Printer Error
by RM SYSTEMS - 09/28/20 02:27 PM
Caller wait list
by Hofman telekom - 09/28/20 11:27 AM
TDA50G power consumption
by kenc - 09/27/20 01:23 PM
Who's Online Now
32 members (RATHER BE FISHING, Silversam, MooreTel, Yoda, hitechcomm, nortelvoip, ChrisRR, dexman, justbill, metelcom, aweaver, LenShustek, BrianS, nfcphoneman, JBean3329, hbiss, Meyery2k, Ruben, gelehu, Touch Tone Tommy, Telesystems, EV607797, sfletcher, Bob3470, Carl Navarro, Professor Shadow, jknichols, BobRobert, Skunky, vicbob, jab1780, Hofman telekom), 631 guests, and 48 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,975
Posts637,365
Members49,356
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
xware, Adam19871, tmr-afmk, Big Alan, simsh
49355 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 34
Ruben 13
hbiss 13
teleco 10
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners