Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#164713 07/21/09 08:46 PM
Joined: May 2008
Posts: 11
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2008
Posts: 11
I have a kxt 1232 and need one of three single line ports to go out on a specfic trunk. like a prime line, for a fax. the other two single line phones dial 9 and go out over different trunks.
Is this posable? I tried hooking up a propriatry
phone and set it a prime line but this did not cary over to the single line jack.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#164714 07/21/09 11:15 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
You could set that single line extension to "hot line" to the trunk group that you want.

If you want the fax to always grab line 5 for example, and line 5 is in trunk group five, then have that extension hot line to 85 (85 is the code to grab trunk group 5).

Look up hot line in the user manual, there's a code to set it on an extension.


Aaron

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,682
Posts636,151
Members49,603
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
sandi ann
Newest Members
Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony, FatherLot, RFarrarMD
49,603 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
2 members (Toner, justbill), 62 guests, and 65 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5