EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#170895 10/05/01 02:55 PM
Joined: Aug 2001
Posts: 166
commo23 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2001
Posts: 166
If i have a phone set up to be in pick up group 1 and another phone set up to be in pickup group 2, is it possible for the one phone in pick up group 2 to pick up the phone from pick up group 1 other than pressing pickup and the extension?

Linked Banner to your Product or Website
#170896 10/05/01 04:52 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
RIP Admin
*****
Offline
RIP Admin
*****
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
An extension can be in only one pick up group. You can however program a button to be a pickup group button so you don't have to enter the extension number, simply press the button to answer the call at another group. I hope this is what you are asking?
Hope this helps. By the way what system are you referring to Analog or digital? My answer is for the digital.
dtmf


Russ runs a local service and private tech center.

[Linked Image from sundance-communications.com]
Telrad Digital Programmer networked and standard kits available.
Commercial and Residential All Types Phone Service
#170897 10/16/01 04:01 PM
Joined: Aug 2001
Posts: 166
commo23 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2001
Posts: 166
It is a digital phone for the Telrad system (400switch). How do I program a button to be a pickup group button so I don't have to enter the extension number?

#170898 10/16/01 06:31 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
RIP Admin
*****
Offline
RIP Admin
*****
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
Program your phone to be in the same
Pick Up Group then you don't need a button.
Other wise you will have to put them into an ACD group. I hope this makes since to you.
dtmf


Russ runs a local service and private tech center.

[Linked Image from sundance-communications.com]
Telrad Digital Programmer networked and standard kits available.
Commercial and Residential All Types Phone Service
#170899 10/16/01 07:22 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
RIP Admin
*****
Offline
RIP Admin
*****
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
You can also program a memory button for one of the extensions in the pickup group then all you would have to do is press pickup then press the memory button that would be the easiest way to set up your phone.(press SPD/PROG then press a memory button to be programmed, enter extension, hang up)
dtmf

[This message has been edited by dtmf (edited 10-16-2001).]


Russ runs a local service and private tech center.

[Linked Image from sundance-communications.com]
Telrad Digital Programmer networked and standard kits available.
Commercial and Residential All Types Phone Service

Moderated by  SSPhone 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,271
Posts634,039
Members49,492
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
redneck
Newest Members
Mitel Hotel, Jonathan Renaud, dentnshell, Adam Suth, Roger Foisy
49,491 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 6
jsaad 3
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
20 members (metelcom, sundance, Ruben, Coral Tech, BobRobert, jeffmoss26, justbill, hitechcomm, dukane123, BILL DEMMER, dexman, Pinecreekboy, Touch Tone Tommy, KRRath, gelehu, Silversam, Butch Cassidy, MooreTel, mongo5150, OBT), 475 guests, and 110 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud