Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
what switch to use to hook Lipu card
#190562 08/14/07 05:37 PM
Joined: Mar 2005
Posts: 183
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2005
Posts: 183
Have tried 2 differnent switches D-Link(DES-1105)AND LINKSYS (EG005W) and both failed when I tried to ping the lipu card over the internet. When I have the phone in the switch with the lipu I have no problem. The way I have this configured is internet coming in (static Public ip address) into ParaDyne (6350-a4-200) dsl modem. Then split using one of the 2 above switches between the lipu card and the network. Have worked with Toshiba tech support and all programing was in order but the tech would not recomend a switch to use all he said "get a dumb switch". I have done this once before using a Bipu a few years back testing at this location (our office) and had no problem before I went to the customer. Thanks for your input!!

EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Re: what switch to use to hook Lipu card
#190563 08/15/07 01:00 AM
Joined: Jun 2003
Posts: 3,260
Moderator-Toshiba
*****
Offline
Moderator-Toshiba
*****
Joined: Jun 2003
Posts: 3,260
So do you have 2 public IP addresses...one for the LIPU and the other for the customer's network?

Re: what switch to use to hook Lipu card
#190564 08/15/07 03:10 AM
Joined: Mar 2005
Posts: 183
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2005
Posts: 183
no just 1

Re: what switch to use to hook Lipu card
#190565 08/15/07 07:30 AM
Joined: Jul 2006
Posts: 728
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2006
Posts: 728
it aint gonna work. you will need to order another IP address from the provider.

Re: what switch to use to hook Lipu card
#190566 08/15/07 10:17 AM
Joined: Sep 2004
Posts: 2,017
Moderator-Toshiba, Request an Installer
*****
Offline
Moderator-Toshiba, Request an Installer
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 2,017
They usually provide static IP's in blocks of 5. You may already have one available. Like TTT said, check with the provider.


Now available Voicemail Programmer Kit to program your Toshiba Voice Mail across your network.

Toshiba Technical Support at: One Ring Telecom
Re: what switch to use to hook Lipu card
#190567 08/17/07 04:32 AM
Joined: Mar 2005
Posts: 183
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2005
Posts: 183
Thanks when I read TTT's post I knew what was wrong and talk to the client and found out he did have 4 other addresses that he wanted to use in the future. Took one of them and the phone came up. Thanks again all for your help


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
7100 Lan Printer Error
by RM SYSTEMS - 09/28/20 02:27 PM
Caller wait list
by Hofman telekom - 09/28/20 11:27 AM
TDA50G power consumption
by kenc - 09/27/20 01:23 PM
Who's Online Now
25 members (Skunky, vicbob, Yoda, jab1780, BobRobert, metelcom, Hofman telekom, MooreTel, phonman123, Carl Navarro, Touch Tone Tommy, Telesystems, newtecky, EV607797, nortelvoip, hitechcomm, hbiss, aweaver, RATHER BE FISHING, Keyset6, Bob3470, dexman, gertter, justbill, JBean3329), 255 guests, and 56 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,975
Posts637,356
Members49,356
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
betsy, Cabling Lady, jcorsell, MVSpeed, sherif
Newest Members
xware, Adam19871, tmr-afmk, Big Alan, simsh
49355 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 34
hbiss 12
ABLE1 10
Ruben 10
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners