Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2007
Posts: 23
matt b Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2007
Posts: 23
We have two phone systems connected via PRI line. System one has 1### extensions and system two has 2### exentsions. If you are on a phone on system two and you hit "9" for an outside line you call out from system one.

For some reason you cannot call a 393-#### number from system two, but you can from system one. This is a local number.

Any ideas on what could be blocking this?

Thanks in advance for any help, it is greatly appreciated!

Matt

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2005
Posts: 15,346
Likes: 10
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,346
Likes: 10
What happens when you dial this 393 number? Do you get a busy signal or a recorded message? I am thinking that 393 has not been included in the 2XXX system's LCR table for non-leading 1 calls.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Joined: Mar 2007
Posts: 23
matt b Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2007
Posts: 23
Yes, I believe it gives a busy signal. How do I go about adding to the LCR table?

Joined: Jan 2005
Posts: 15,346
Likes: 10
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,346
Likes: 10
This is a tall order if you are not familiar with programming this system. I can possibly assist you via remote programming for a fee if you are not comfortable with programming it yourself. Do you have a manual for the system?

I will also need to know which Vodavi systems that you have. If you can get the part number from the label near where the power cord enters, I can get a better idea of what we are facing.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Joined: Mar 2007
Posts: 23
matt b Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2007
Posts: 23
It is an XTS system, I do have a programming manual. I'll look thru it and see if I can get it working.

Thanks, if I can't get it figured out I may contact you about remote programming.

~Matt


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ebernhard, gman1205, Herb Parsons, jdews, nextlevel, ROGER IN FLA
Newest Members
blentz, RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C
49,619 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
blentz 3
Who's Online Now
0 members (), 3 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5