Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#211599 05/22/07 10:42 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
davetel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
has anyone else but me had display trouble with these phones. the display shoots of a bunch of nonsense symbols. sometimes unpluging the phone works and sometimes not and they need to go to aztec. i had two places with the problem last week. brought in the phones and put them on my system and both worked fine. today i took them back and one worked fine and the other wouldnt show the display- that was the origional problem with this one. well i brought it back and pluged it into my ksu and it is working again. the loaner phone at the location is also working fine in the same jack where this one wont work. any ideas on these eratic displays. thanks dave

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#211600 05/22/07 10:50 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 15,345
Likes: 10
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,345
Likes: 10
I have heard about that problem here, but I have never actually encountered it myself.

Is the system an STS or an STSe?

It sounds like the formal initialization procedure wasn't performed on an STSe under flash 80. This needs to be done IN ADDITION TO the normal DIP switch setting procedure. Being flash-based, anything can happen if the memory isn't cleared upon installation.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
#211601 05/22/07 11:59 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
davetel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
hold it i have just been doing the switch 8 default. i didnt know about the flash 80, one is an stse and the other one is a sts. i will try this program on the sts e. thanks dave

#211602 05/23/07 06:07 AM
Joined: Apr 2006
Posts: 2,039
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2006
Posts: 2,039
This may be one of the threads Ed is referring to.

I have not had a call from either of the customers since I posted that thread regarding the problem. Which I would take to mean that A. It has not happened again or B. They unplugged and reset the phones themselves.

#211603 05/23/07 09:18 AM
Joined: Oct 2004
Posts: 1,486
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,486
i've seen where the newer backlit display phones don't work on the older versions of the STS giving funky characters on the display or not working

#211604 05/23/07 09:41 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 971
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 971
Lets make this interesting,

I had (3) 3516-71 out of a case of 8 keysets, have improper characters on boot up.

Tried them on 3 different ksu's and still the same.

It was a problem with the new keysets not the fault of the ksu, as other 3516-71 worked fine
on the ksu 's. :scratch:

(NOTE:) The 3516-71 are the backlit display tels.


-TJ-
#211605 05/25/07 12:11 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
davetel Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2003
Posts: 1,229
i called vodavi to get their take and was told some of the softwares in the ksu created display problems. i got the software versions and called back and they are going to send me new softwares for both ksus. these sets were not back lit ones. thank everyone for the input. seems i never stop learning in this game. dave


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,736
Posts636,401
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
effedisk, hellbender, Pat Amaral, Zip
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
2 members (pvj, Gary S.), 25 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5