EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
vpnproxymaster
Linked Banner to your Product or Website
Turn your commission checks on autopilot with 50% RECURRING COMMISSIONS!
Flexibits
Meticore Weight Loss Voted #1.
Get leads. Get sales. Get growing with Getresponse
Get leads. Get sales. Get growing. [2]
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Sep 2006
Posts: 16
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2006
Posts: 16
Greetings,

System: NEC Univerge NEAX 2000 IPS
Voice Mail: NEAXMail IM-16 LX v9.0
Instrument: NEC D-term Series i, 16 button

We have one extension that when the dedicated "Message" button is pressed, we get a fast busy signal instead of it dialing one of the extensions to access voice mail.

We can dial one of the voice mail extensions directly from that extension and that works.

What option(s) in the NEAXMail software for that extension must I enable/configure to get the dedicated "Message" button to dial voice mail?

Or, what is the key combination that can be entered at the instrument to accomplish the same?

Thanks in advance,

Global Test Supply 728x90
Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Typically you assign button 99 (the message key) to be a speeddial bin like f1109 or f1119 in CM 9000 and then program the key from CM 740 or right from the phone to dial your voicemail pilot.

By default the button is assigned as an fao46 which will only call voicemail IF you have a message.

you will need to make sure your phone has a unique speed dial bin assigned in CM 73.

D

Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
I usually program it as a F1098 and then set CM5115 to the VM pilot.

Joined: Sep 2006
Posts: 16
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2006
Posts: 16
Resolved.
Button 99 (Message key) programmed as F1098.

Thanks,

Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Apr 2007
Posts: 1,439
Quote
Originally posted by telephoneguy:
I usually program it as a F1098 and then set CM5115 to the VM pilot.
Did not know you could do that, thanks!


D

Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Quote
Originally posted by doghart:
Quote
Originally posted by telephoneguy:
I usually program it as a F1098 and then set CM5115 to the VM pilot.
Did not know you could do that, thanks!

D
Glad to help. It's handy when the speed dial bin memory either wasn't set up or is screwy as hell.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,431
Posts639,813
Members49,470
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
daleturb, GaryWJC, Mark F
Newest Members
AndreLS, JimLafleur, EssKayKay, xmestedex, PhoneGuy007
49,469 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 14
www.aweber.com
landing page builder
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
15 members (Curlycord, justbill, Professor Shadow, RUSS K., BrianS, teldata1, JBean3329, BobRobert, Skunky, BezLovesITAD, telecom guy10, Meyery2k, ffej010, jsaad, Mercenary Roadie), 111 guests, and 75 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud