Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#257530 05/02/07 09:07 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Z-man Offline OP
Moderator-Avaya, Nortel
OP Offline
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
I do a ton of Keyvoice, but not any Interchange. Most of my customers don't want the extra cost. However, I have one customer who is interested in recieving faxes to the voice mail via a DID number, and then have the fax show up in their email box. does this sound possible with the Interchange?


Z-man
Avaya SME Authorized Partner
www.omniofficetech.com
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#257531 05/02/07 11:28 AM
Joined: Aug 2004
Posts: 9,110
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,110
Likes: 10
KeyVoice has discontinueed the Gammalink Fax board support. If you have an Old Key with Fax support it will work. If not they getting people to use the Netsatisfaxtion server from FaxBack. Works great on an FX or MP5000 with DIDs.


[Linked Image]
#257532 05/03/07 09:39 PM
Joined: Nov 2004
Posts: 524
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2004
Posts: 524
We use the multitech fax servers. You translate a DID with VM line ID to an email address.


ElectSys Tech LLC
Hosted Phone Systems Solutions Provider
Allworx, Sangoma, FreePBX
Telephone & computer systems in the Jefferson City, Columbia MO area.
#257533 05/03/07 09:42 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 9,110
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,110
Likes: 10
Good to know. Will check them out. Thanks.


[Linked Image]
#257534 05/08/07 10:41 AM
Joined: Nov 2004
Posts: 368
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Nov 2004
Posts: 368
Be careful if you need to upgrade as the new platforms and or software will not work with the gamalink board. I have had a few customers who tried to upgrade and got stuck with newer software and hardware that will not work. They were told by Vertical it would work and had to send in screen shots to prove they had the fax in the old units. It never worked and they got stuck in the loop with a new voicemail that never worked and never will. It is best if you can find a used get it repaired.


Moderated by  5years&counting 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ebernhard, gman1205, Herb Parsons, jdews, nextlevel, ROGER IN FLA
Newest Members
blentz, RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C
49,619 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
blentz 3
Who's Online Now
0 members (), 3 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5