Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2008
Posts: 72
btil Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 72
Setting up a used DXP with VM on NT platform. Ran a PBX setup, now all boots up as normal but When VM viewer connects no ports show up. Voice Ports=0 Serial Number and Service mode show as normal. We had connected prior to the PBX setup being run. Have not worked on one of these in many moons. Any thoughts

Thank you,
Gary

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2008
Posts: 72
btil Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 72
The key number (serial Number) does show in the vm viewer box, upper right 213...

Everything about the vm viewer is normal other than the center box where port info/status is blank. VMAIL softkey is missing and vm hunt group just cycles through the extension list

Joined: Aug 2004
Posts: 9,104
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,104
Likes: 10
Could be multiple issues. Check the status of the Dialogic/Brooktrout service. Run the error log and look for info to help narrow down the problem.


[Linked Image]

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,681
Posts636,147
Members49,602
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Cerb, Dave Gruger, jdcarpe, robertv
Newest Members
Dialtony, FatherLot, RFarrarMD, WTCI, Sundance Nailor
49,601 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
dexman 11
Yoda 10
Who's Online Now
1 members (Professor Shadow), 55 guests, and 26 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5