Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2004
Posts: 226
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2004
Posts: 226
I installed a system last week and returned today to program a Day Night Button on X101. After testing the button of course, it swithed to ALt, then Eve. I dialed in to check it and I recieved the Day greeting. The display clearly showed it as being in Night mode. I checked the time on the VM and the system. All OK. I also checked the line info for night and it was set a RB 801. The only way I could get the system into Night mode was to Dial into the VM and manually change it. After 5:00 pm it goes to night mode automatically and the night greeting is played.
Why is the system not letting me change the setting via the feature button. Again , it is programmed correctly and the display shows it in EVE , but I get the day greeting. Any suggestions? Thanks in advance.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2004
Posts: 9,108
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,108
Likes: 10
Look at your business hours schedule. If it says 8-5 M-F for box 800 that's what is going to play. The button only changes the ringing not the system time parameters.


[Linked Image]
Joined: Nov 2008
Posts: 8
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2008
Posts: 8
ARE you using 24 hour format in business hours.
ex. 9:00 to 17:00??? also check phone system time
12 or 24 hr. format

Joined: Oct 2001
Posts: 6,160
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 6,160
Dave is correct, the 24 hr format has nothing to do with it. Telephone System day / night button will only affect ringing.

Joined: Jan 2004
Posts: 226
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2004
Posts: 226
Thanks guys for clearing that up.

Joined: Mar 2001
Posts: 3,268
Moderator-Allworx, Nisuko-Tie, Vodavi
Offline
Moderator-Allworx, Nisuko-Tie, Vodavi
Joined: Mar 2001
Posts: 3,268
Years ago, all of the VM cards were defaulted....however, I think they have been messing up for about two/three years now. I have gotten at least 6 or 7 VM cards that the times for going to 800 or 801 were not set in a defaulted manner. Now, I always check those times, and other "defaulted" settings too. FYI.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,735
Posts636,399
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
BroadcastEngineer, itrains, James Walker, Mpp1994, rockie, sarah1klein, thomas TES-824
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
0 members (), 3 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5