Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#428486 02/23/07 09:32 AM
Joined: Jul 2005
Posts: 52
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2005
Posts: 52
Hi there.

I have some questions I wonder if someone can help me with this.

- How many MGI3 Gateway can I install in OS500 system?
- Can I installed in any slot from any cabinet or there are some slot where it doesn´t work?


Thanks for your support

Regards

Edgar Robles

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#428487 03/03/07 01:11 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 10
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2007
Posts: 10
You can install 5 per cabinet, and at a max of three cabinets you can have a total of 15 MGI-3's in a system. There are no listed limitations as to which slot they can be installed in.

#428488 03/03/07 02:19 PM
Joined: Dec 2004
Posts: 4,096
Member
*
Offline
Member
*
Joined: Dec 2004
Posts: 4,096
Lets get some clarity.

You can only have 2 MGI3 cards per cabinet. But if you use MGI2 cards you can have a total of 5 cards per cabinet. 2 MGI3, 3 MGI2 total 5

#428489 03/04/07 05:45 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 690
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 690
Wrichey is right. Plus this stuff is all documented in the general description of the 500 system.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,736
Posts636,401
Members49,615
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
effedisk, hellbender, Pat Amaral, Zip
Newest Members
AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971, Michael1948, lllDez
49,615 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
3 members (justbill, Mercenary Roadie, pvj), 30 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5