Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Sep 2007
Posts: 8
wizkid Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2007
Posts: 8
Our SVMi-8 quit working today (again). The status screen showed that all the ports were "Locked", whatever that means. The only way to get around this was to use a backup copy of the BLOCKS.TBL file. Obviously, this worked great, but any voice mail in the system seems to be gone from each extension. The files are still there, but does anyone know of a way to retrieve that voice mail? Is there are way to forward all voice mail to a given extension, or to somehow listen to those messages? Thanks in advance!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jul 2003
Posts: 6,768
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2003
Posts: 6,768
PM sent to Wizkid

Joined: May 2004
Posts: 740
Member
Online Content
Member
Joined: May 2004
Posts: 740
I have had the same issue with svmi -8e. Go to the site, and the MClass or EBlock table are going. We end up defaulting and reloading. Also had it once on a SVMi-2e.

Has anyone else had this problem?


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,685
Posts636,169
Members49,606
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Baron-B, Breneer, dingaling, EV607797, Jase, MED, Mike Robertson, MILLBAX, RANJAN, RootExposure, Tman66
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,605 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 10
Yoda 9
dexman 7
Who's Online Now
1 members (BobRobert), 53 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5