Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#436458 03/09/10 05:59 PM
Joined: Jan 2009
Posts: 73
LarryB Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 73
My customer has a 500 and I can not get MOH working.I worked with Marc and we haven't been able to get it. This was my second time onsite and I started by turning on BGM. This worked great with 732. After I programmed MOH on the phones and the lines, nothing. I first tried calling in with my cell and then getting put on hold. I then tried calling from the Samsung back into the Samsung. I would get MOH on the return call but not on my outgoing call. Any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#436459 03/10/10 11:11 AM
Joined: Feb 2008
Posts: 326
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2008
Posts: 326
So when you call in from your cell and get put on hold, you get nothing, but if you use an extension, grab an outside line, and call the main number - then get put on hold, you do hear music?


~ Marty

Sometimes there ARE ghosts in the machine. I use MSN Live, ask me for the addy if you want.

Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience

http://www.vernontelecom.com
#436460 03/10/10 03:14 PM
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Have you tried putting a test butt on the end of music sourse to make sure u have music also have you a module for music on hold will be on the mcp card and also will be the blue pair on cat5e lead

#436461 03/10/10 08:34 PM
Joined: Jan 2009
Posts: 73
LarryB Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 73
Marty, I don't get MOH for any calls coming in but if I make an outbound call and place that call on hold, I do provide MOH for the person on the answer side.
GerryA, I am getting music. The system's background music works and if I do outbound calls, the answeree gets music.

#436462 03/11/10 12:57 AM
Joined: Jun 2008
Posts: 29
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2008
Posts: 29
Are you answering the incoming call on the same extension that you are making the outbound call from? The reason I ask is if you are answering from a different extension than the one you are placing the call maybe that extension isn't set up for MOH. You may want to verify that in programming.

#436463 03/11/10 02:46 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 2,947
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,947
Likes: 3
If you have ISDN lines make sure that the MOH is set in the DID table (if its a OS500/iDCS500 R2) this caused a similar issue with a customer of mine, they would get MOH when using the hold key (due to setting the station MOH source), but not with a park key.

Any reason why you are using a trunk port for MOH rather then 1 of the 2 provided on the MISC card?

#436464 03/11/10 05:02 AM
Joined: May 2007
Posts: 1,218
Member
Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 1,218
PM sent.

#436465 03/11/10 08:33 AM
Joined: Jan 2009
Posts: 73
LarryB Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 73
Connextions, I am answering at the same extension,
Nameless, my error Iam using the MISC 2 port, your info helps. I need to program MMC XXX for MOH. Pots lines are used for outgoing and a PRI is used for incoming. Why? I didn't originally program it.
Thanks.

Edit to remove tech level MMC codes, please do not post these codes!


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5