Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#543660 01/18/13 10:44 AM
Joined: Nov 2012
Posts: 40
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2012
Posts: 40
Morning,

I don't work on 3com systems, but I've just replaced one with an IP Office, the customer was using 3com ATA's for analoghe devices. Does anyone know if they will only work on the 3com system? or should I be able to re-use them as either an H323 or SIP extension?

SamsungCat #545799 02/13/13 09:19 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 85
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 85
I believe they will only work on the 3com system as it was not a SIP device.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,587
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
0 members (), 5 guests, and 10 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5