Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 3 1 2 3
#558930 10/01/13 05:19 PM
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Toolie Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 560
I have only put in a couple of these. Just got an email from a customer saying that the ext #102 button (DSS one touch) on all of the phones was fast blinking.

I assumed 102 had inadvertently been put into DND so sent him the info to cancel DND. That did not work- and they are able to call ext #102 from the other phones.

Is there any other feature that would cause that to happen? He said a new employee was mashing some keys on the phone when this came up....

Any suggestions would be appreciated - 100 mile drive if I have to go there myself.....

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Feb 2008
Posts: 683
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Feb 2008
Posts: 683
Are they sure its x102 programmed under that button? The label may say 102, but whats programmed may be different.


St Petersburg
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Toolie Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 560
It is programmed correctly on the buttons - I had them test that and when that button is pressed, it does call 102.......

Might just have them power cycle the thing to see if that helps at all....

Joined: Aug 2005
Posts: 560
Toolie Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Power cycle did not help......any other ideas out there?

Joined: Apr 2005
Posts: 2,462
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,462
Likes: 1
Have extension 102 dial 620


We get old too soon, smart too late
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Could be set as ACD.

Joined: Jul 2005
Posts: 1,333
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jul 2005
Posts: 1,333
Originally Posted by brokeda
Could be set as ACD.

No ACD in the 1100..


Regards,

Paul W
Now back to a 0 day week. Love these 7 day weekends.
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Toolie Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Well - it turns out that ext. 102 had some forwarding set on it. Customer was able to clear that out at the phone set. Wierd thing was, I had them check the display on 102, and they said everything looked "normal."

I assume that if a display set is forwarded on the SL1100, the forwarding would be indicated in the display, as it would be on the other NEC systems I have worked with......

Then again, I only have 2 of these in, and they have been virtually trouble free, so maybe I just don't know the system well enough.

Thanks for the input everyone! I'll be back next time my head gets to spinning.......sooner rather than later I'm sure!

Joined: Jul 2005
Posts: 1,333
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jul 2005
Posts: 1,333
The CF display can be turned on/off on PRG 20.11.30. Most people turn it off as it blocks out other display info..


Regards,

Paul W
Now back to a 0 day week. Love these 7 day weekends.
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
We have ACD in US.

Page 1 of 3 1 2 3

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,686
Posts636,175
Members49,606
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
cotton, JDK, jdkinney, Matt Knight, MCap, neh-telecom
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,606 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 7
Who's Online Now
0 members (), 24 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5