EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#571028 04/30/14 03:53 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 33
intrajm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2012
Posts: 33
I am having trouble with PRI DID. Everything works great except DID routing. All lines currently ring at sta 100. Programmed DID to routes but STSe does not ring routes. Customer originally had pots lines and went to PRI from Comcast. Any help would be appreciated. Willing to pay if need be. Tried several options and still can not get it to route.

Global Test Supply 728x90
intrajm #571039 04/30/14 06:10 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 15,298
Likes: 4
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,298
Likes: 4
It sounds as if the CO lines (now PRI channels) are still configured as loop start. They need to be either TIE-ANI or TIE-DNIS in order for routing to work.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Joined: Jan 2008
Posts: 3,819
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,819
Originally Posted by EV607797
It sounds as if the CO lines (now PRI channels) are still configured as loop start. They need to be either TIE-ANI or TIE-DNIS in order for routing to work.

That is the first place you should look and then just a reminder that the did number is assigned to a route and the route has to be assigned a ring destination.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
intrajm #571585 05/12/14 06:24 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 33
intrajm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2012
Posts: 33
Update, I went back out and change it and it worked. Glad we have Sundance. You guy's are great.


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,466
Posts640,071
Members49,483
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
baldy, gtrs, laertao, patrick8154
Newest Members
Matt L, Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave
49,482 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 37
Ruben 7
OBT 5
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
15 members (hitechcomm, sundance, Mercenary Roadie, dexman, BobRobert, justbill, jeffmoss26, Yoda, phonman123, metelcom, ToshiGal75, RATHER BE FISHING, mohammed abdelaa, 2 invisible), 113 guests, and 41 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud