Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Vodavi STSe Pri
#571028 04/30/14 03:53 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 33
intrajm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2012
Posts: 33
I am having trouble with PRI DID. Everything works great except DID routing. All lines currently ring at sta 100. Programmed DID to routes but STSe does not ring routes. Customer originally had pots lines and went to PRI from Comcast. Any help would be appreciated. Willing to pay if need be. Tried several options and still can not get it to route.

Vodavi Telephones & Equipment
Re: Vodavi STSe Pri
intrajm #571039 04/30/14 06:10 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 15,218
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Offline
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,218
It sounds as if the CO lines (now PRI channels) are still configured as loop start. They need to be either TIE-ANI or TIE-DNIS in order for routing to work.


Ed Vaughn, MBSWWYPBX
Re: Vodavi STSe Pri
EV607797 #571058 05/01/14 12:31 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 3,813
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,813
Originally Posted by EV607797
It sounds as if the CO lines (now PRI channels) are still configured as loop start. They need to be either TIE-ANI or TIE-DNIS in order for routing to work.


That is the first place you should look and then just a reminder that the did number is assigned to a route and the route has to be assigned a ring destination.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Re: Vodavi STSe Pri
intrajm #571585 05/12/14 06:24 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 33
intrajm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2012
Posts: 33
Update, I went back out and change it and it worked. Glad we have Sundance. You guy's are great.


Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
Vertical Summit VS-5001 Headset randomly quit working
by crazysupratt - 08/10/20 11:09 PM
Temporary Drop Removal & BSPs.
by dexman - 08/09/20 08:42 PM
XTS Won't Restart Without Initializing
by EV607797 - 08/09/20 04:04 PM
Handset can call out, but not receive calls
by WildBill - 08/06/20 06:01 PM
Abandoned/Obsolete Armored Copper Drop.
by dexman - 08/06/20 12:10 AM
Who's Online Now
35 members (Silversam, morephones, justbill, hbiss, crazysupratt, Biztel Cuban Okie Tech, jeffmoss26, Bob3470, Ironhedz, skip555, Yoda, Mercenary Roadie, nfcphoneman, dexman, High Mesa Communications, Professor Shadow, Ruben, Touch Tone Tommy, jzett, Carl Navarro, tylan, mbhydro, KRRath, STS E, mtncomm1, adteldon, gelehu, jknichols, Answer The Phones, iatech3800, BobRobert, R4+Z, metelcom, JBean3329, newtecky), 539 guests, and 79 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,867
Posts636,762
Members49,329
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Bujones, davesydney84, diegos, George Kuilan, jesse_ohio, MadMaestor, Rene
Newest Members
bmerri19, Henry VIII, jmontler, barryv, carag62
49328 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters (30 Days)
dexman 43
Ruben 20
DonaldR 17
hbiss 17
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners