Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#571533 05/11/14 08:23 PM
Joined: Apr 2006
Posts: 17
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2006
Posts: 17
had to reinis system, got it programmed back but now vm doesnt answer with correct recording. any help apprec. working on it now 8287347112 if u can help. thanks

Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Seems you lost all your settings
you need program like HyperTerminal to program svmi
you havnt said what programming you need
you don't normaly lose programming on svmi
if the 100s has lost its memory
best of luck post on here what you need programming and someone might help you


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,367
Posts634,553
Members49,523
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
Alexander Innard, Allen Wesley, junipered, plunger, TELCO_PC_MAN
Newest Members
FredSkidoo, tspa, xtrememachines, sossel, Devon Capman Sr
49,523 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 24
dexman 12
Ruben 7
R4+Z 6
teleco 5
Who's Online Now
6 members (hitechcomm, nfcphoneman, Toner, Curlycord, nortelvoip, Yoda), 17 guests, and 8 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5