Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#573237 06/17/14 09:10 AM
Joined: Aug 2006
Posts: 287
KX-T308 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 287
I have just replaced a MP10 running 4.09 with an MP10a running 4.75

System has a uni card with 2 x 4SLM & 1 x 2BRI

When system has the MP10a, both 4SLM's have power but no voice but if I put the MP10 back in the SLM are fine.

Any ideas?

KX-T308 #573238 06/17/14 10:30 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
You will need to either upgrade your uni cards cpld to v5 or replace them with already upgraded ones.
I had this same issue.
You could also replace the 4slm's with the newer 4sl2u but you'd have to upgrade your uni cards then well.

KX-T308 #573255 06/17/14 02:27 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 287
KX-T308 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 287
Thanks for the info. I did replace the uni with a v5. How do I go about upgrading the v4 to v5

KX-T308 #573264 06/17/14 05:10 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 287
KX-T308 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 287
I have another 7100 MP10 currently on 4.46e with 2 UNI v5 cards. 1 with 3 x DLM and the other 1 x 4SLM2, 2BRM, 4TRM

In MMC806 the system shows UNI-LBT. 4SLM2 as you have said requires a UNIv5 but this still does not work.

I have found an old post of yours regarding T4.46f fixing an issue with a VM, could this fix my issue? if so could you please send me a copy of T4.46f

KX-T308 #573267 06/17/14 06:02 PM
Joined: Nov 2009
Posts: 602
Samsung Moderator
*****
Offline
Samsung Moderator
*****
Joined: Nov 2009
Posts: 602
Originally Posted by KX-T308
Thanks for the info. I did replace the uni with a v5. How do I go about upgrading the v4 to v5

I'll PM you the info.

KX-T308 #573270 06/17/14 06:37 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,892
The new 4SL2u cards will not work with mp10 processors, as they require 4.63 or higher software which isn't available for mp10


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,378
Posts634,603
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
djone21, glacier37, Supert8ch
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 20
dexman 10
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Rusenga D), 8 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5