Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#573611 06/23/14 03:32 PM
Joined: May 2014
Posts: 5
manline Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2014
Posts: 5
I've been digging through the manuals, but just can't find this anywhere. Is there a way to pick up a ringing CO line just by lifting the handset?

manline #573624 06/23/14 06:20 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 227
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2008
Posts: 227
Yes there is. Under extension settings. It is set to ring by default and as long as the CO lines are buttons on a phone. Either Group CO or Single CO.

Last edited by Bopper; 06/23/14 06:26 PM.

Tele-Net Technologies
Certified Panasonic dealer
manline #573625 06/23/14 06:32 PM
Joined: May 2014
Posts: 5
manline Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2014
Posts: 5
Got it. Thanks!


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 7 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5