EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Hi guys, Customer called and says they can't pickup calls that are leaving a message by pressing the soft key on their display like they use to. Any thoughts?
Thanks

Global Test Supply 728x90
Joined: Aug 2004
Posts: 9,037
Likes: 2
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,037
Likes: 2
I'd check the rest of the soft keys functions...possible serial link issue.


[Linked Image]
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Other options on the soft keys work.

Joined: May 2005
Posts: 935
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 935
Check over operation of soft keys in relation to voicemail. You have a serial link issue or the voicemail ports are not connected to system in correct order


Jim Hoey

SST Communications
597 West Montauk Highway
Lindenhurst, New York 11757

631 956-0100

www.sstcom.com

Business telephone systems on Long Island and New York City like Comdial, Vertical, Avaya, Panasonic
Joined: Jun 2004
Posts: 4,548
Moderator-Comdial, ESI, Voicemail, Cisco
Offline
Moderator-Comdial, ESI, Voicemail, Cisco
Joined: Jun 2004
Posts: 4,548
The VMAIL softkey option would have disappeared if serial were a problem. You can check in the error.log file on the voicemail to look for serial integration errors.

Make sure nothing changed with how the voicemail ports are connected. Call each one and make sure it rings into the port it should ring to, by watching at the voicemail main banner screen.

Justin

Joined: Jul 2008
Posts: 127
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2008
Posts: 127
Thanks for your help. Found out customer was having PRI frame slips and loss of sync. After AT&T fixed the problem a system reset took care of my problem.


Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,457
Posts640,016
Members49,481
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
CODzilla, desertrat, gulledas, hs phone guy, JP_Texas, Klerik, Matt Andrews, Robert18, Team Freddy, terminal
Newest Members
Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave, Rusenga D
49,481 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 34
Ruben 9
OBT 5
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
22 members (hbiss, dexman, metelcom, justbill, Mercenary Roadie, Touch Tone Tommy, BobRobert, sundance, BrianS, JBean3329, Keyset6, hitechcomm, Bushmills, Yoda, zoomo, Professor Shadow, TNTJEFF, mongo5150, Skunky, 3 invisible), 313 guests, and 173 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud