Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2013
Posts: 13
Ariston Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2013
Posts: 13
I have a PC with emanager loaded. I can connect to my CIX 40 emanager opens but I cannot see any programming. Any ideas?

Joined: Jun 2005
Posts: 2,608
Likes: 2
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,608
Likes: 2
First question, what is your default browser? Does eManager open in IE or something else?

If you are using Firefox or Chrome, open an IE browser to https://localhost/emanager

If the browser window disappears then turn off pop-up blocker.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 7 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5