Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2012
Posts: 73
andma Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 73
I have a box full of Polycom SoundStation 2w and none of them will pair with any ond the bases. I know the bases work as I've paired a Dect phone to them and it works perfectly.

Any Ideas?

Joined: Aug 2016
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2016
Posts: 1
Hello!

In regards to your paring issue what is needed is for you to take apart the base and re coat the paring keys conductive side with wire glue or nickel print let dry, don't use to much either. Once dry test continuity on the pad with a multi meter- re-assemble and try paring again.

- Best Will

Joined: Aug 2012
Posts: 4
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 4
I was just checking Polycom online support because I have a 2W doing (or not doing) the same thing. I'm going to try the tip above. However there's a notice on the Polycom site that this model needs a software update to alleviate this problem if you have an older unit. To check, press MENU, chose THIS PHONE, and then SYSTEM INFORMATION. IF the DSP version is 1.600 or lower an upgrade might help.


I thought I was smart, and then I got into telephones...

Moderated by  hitechcomm 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,375
Posts634,588
Members49,525
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
NiagaraGuy, Luv2uallday, FredSkidoo, tspa, xtrememachines
49,525 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 17
dexman 12
R4+Z 6
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 7 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Telephone Systems Canada | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5