EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
Linked Banner to your Product or Website
Meticore Weight Loss Voted #1.
Daily Excellence
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2014
Posts: 5
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2014
Posts: 5
We have a MircoMAS that keeps saying "almost ready" when i try to restart strategy or start strategy service. The voice mail ports won't answer, but the MAS seems to be up and running. Any ideas before trying to get ahold of Toshiba tech support? It's connected via IP to a CIX 670 and it has been running fine for almost a year now. Thanks in advance.


Global Test Supply 728x90
Joined: Jun 2005
Posts: 2,596
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,596
Likes: 1
Could be an issue with the database. It could be tricky to track it down.

Toshiba tech support is only available to authorized Toshiba dealers. It sounds like it is a good time to reconnect with a Toshiba dealer. I don't think there will be an easy answer to this problem outside of deleting the database and reinstalling the software.

Joined: Apr 2014
Posts: 5
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2014
Posts: 5
i appreciate the insight, we are an authorized dealer but i like to ask the community in case i looked over something simple first. With the storms around we are swamped, thought i would ask while we are wokring on so many.

Thanks again!

Joined: Jun 2005
Posts: 2,596
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,596
Likes: 1
Originally Posted by toshibaia4u
i appreciate the insight, we are an authorized dealer but i like to ask the community in case i looked over something simple first. With the storms around we are swamped, thought i would ask while we are wokring on so many.

Thanks again!

Oh, ok, I probably could have guessed based on your user name, but I looked at your profile and wasn't sure.

The last time I saw a MAS do that is when I restored a backup from an IES that failed. That it why I think it is some kind of database corruption. The MAS ran good on a clean install but would not start on the imported database. Somehow I got it to work.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,457
Posts640,016
Members49,481
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
CODzilla, desertrat, gulledas, hs phone guy, JP_Texas, Klerik, Matt Andrews, Robert18, Team Freddy, terminal
Newest Members
Goracing57, Michael Duffy, Jim22, hummerdave, Rusenga D
49,481 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 34
Ruben 9
OBT 5
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
22 members (hbiss, dexman, metelcom, justbill, Mercenary Roadie, Touch Tone Tommy, BobRobert, sundance, BrianS, JBean3329, Keyset6, hitechcomm, Bushmills, Yoda, zoomo, Professor Shadow, TNTJEFF, mongo5150, Skunky, 3 invisible), 313 guests, and 173 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud