Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#574127 07/03/14 04:01 AM
Joined: Mar 2008
Posts: 45
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 45
Is it possible to dial into a Toshiba Strata DK424? Does it require a certain type of circuit card?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2012
Posts: 122
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 122
Yes you need either a PIOU with a IMDU or a RSIS with a RMDS.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,686
Posts636,177
Members49,606
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
cotton, JDK, jdkinney, Matt Knight, MCap, neh-telecom
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,606 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
2 members (JBean3329, nortelvoip), 41 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5