Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Joined: Mar 2015
Posts: 10
jwOH Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2015
Posts: 10
Just an update - I talked to comdial support and got the correct version of PC-DBA and key link. I am able to get in and make any changes, but I still do not see an option for allow recording.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2002
Posts: 2,328
Moderator-Comdial
*****
Offline
Moderator-Comdial
*****
Joined: Jan 2002
Posts: 2,328
Extension programming, "Record Allow".

Joined: Mar 2015
Posts: 10
jwOH Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2015
Posts: 10
Got it, thanks! On the DET it said record allow yes, but in PC-DBA it was no. I updated it on the computer and resent it, and it works great. Now the question is how to get it off the voicemail card to a pc smile

Page 2 of 2 1 2

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,411
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
1 members (Yoda), 90 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5