Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#590097 06/12/15 12:07 PM
Joined: Mar 2008
Posts: 72
btil Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 72
Have some older 7100's with noisy fans. Found some like sized models changed plug ends and replaced. New fan works, but run light remains red. Any thouhgts? ty, Gary

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
btil #590099 06/12/15 01:08 PM
Joined: Nov 2009
Posts: 602
Samsung Moderator
*****
Offline
Samsung Moderator
*****
Joined: Nov 2009
Posts: 602
The system doesn't recognize the fan you installed. If you check your alarm report you probably have an MJA08 alarm for Fan Out of Order. That would also be why your run light is red. I wouldn't run it like that because with an MJA08 comes Watch Dog Resets.




Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5