Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#598973 03/17/16 01:43 PM
Joined: Nov 2002
Posts: 66
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2002
Posts: 66
We have a customer that has AT&T pots lines. We have recently installed a Summit and they say that they get dropped calls and the display says Line released. All the CO lines sound fine. Anyone been having this issue? We have installed at least a dozen Summits but most have SIP trunks.
Thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Low loop current from the provider will drop the line. Anything less than 22ma is not good, optimum is 23-27. If it is around 18 the Summit may think it is not there at all.

Last edited by Derrick; 03/17/16 02:15 PM.

www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.

Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
beegeezer, Matthaus
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 175 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5