Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Eric B. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2015
Posts: 42
I want to disable internal voice announce for a particular station ID (104). I repeated the steps in this thread:

https://sundance-communications.com...true/Turn_off_on-hook_annouce#Post561910

...but people calling 104 can still hit "2" to go directly to the user's intercom.

204 FB 05= tone first
204 FB 09=enable
204 FB 10=enable
103 FB20= not checked
103 FB 38= not checked

I made the changes to 103 on a COS that is only assigned to station 104.

Does anyone have any advice on this? I feel like I'm missing something.

Equipment Type: CIX670 : B--U
Equipment Version: AR2.21 MH116.00

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2009
Posts: 160
Member
Offline
Member
Joined: Sep 2009
Posts: 160
I recall this from an earlier customer, and I just did a few quick checks to verify my memory...

The flyover on the COS 20 says: "Permission for others to change this phone from ringing to handsfree Answerback"

That's simply not true. It *should* say: "Permission for this station to use '2' to change another phone from ringing to handsfree answerback" - because THAT is what it actually does.

The only way to stop people from using '2' - is to kill everyone's ability... if even a single phone has that privilege, then ANY phone can be switched by that phone with a checkmark in COS 20.

Poor planning, IMO - it should work the way the flyover says...

P.S. The discussion you referenced was wanting to do what it actually does - restrict the extension that's unchecked from *using* '2' to change someone else's phone...

Last edited by Ben Holmes; 04/07/16 10:33 PM.
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Eric B. Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2015
Posts: 42
Ahhh.... OK, I see now. Oh well. I'll just disable his mic and call it a day. smile

Thanks for clarifying.

Joined: Feb 2005
Posts: 1,037
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 1,037
If memory serves me well, and it's becoming more of an issue lately you can assign that station as a phantom with an unknown icm number or possibly a single line port to a ringing SDN on the station.
I'd have to look at my notes at home to determine how we use to do this.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 14 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5