Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#602169 07/08/16 10:24 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 75
muddybl Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2010
Posts: 75
We have a customer that has 2 building. We have installed 4 VOIP sets at the remote end. The 2 buildings are linked together using VPN through the internet p[provided by Shaw. The 4 phones experience echoing when they are on a telephone call. Sometimes it is really noticeable and other times it is not as bad. It happens on local calls between the two buildings and on calls outside of the system. We have tried changing setting on the switches and routers but the echoing is still there. Has anyone seen anything like this, could it be a Shaw.

Muddy


muddy
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Try NAT.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,772
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (barster), 138 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5