Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#603814 09/12/16 05:57 PM
Joined: Sep 2016
Posts: 2
Sye Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 2
I am a business owner with a background in telecom (way back), about ten years ago I bought a Vodave STSe system and installed it myself ( know just enough to be dangerous) all has been working very well but a growing business requires more phones. I have an extra DTIB Card that I bought a few years ago with expanding in mind, well that time has come. I understand how to add the DTIB card and tell the KSU where it is but... My questions are:
1. The new phones that I add , do they each need to be programmed individually? Or is there a way to just copy an existing program to that station
2.I need to change my list of which phones ring,

Thanks for any help
Sye

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
The phones will come up on their own with individual extension numbers,and they will have default programming...if any changes need to be made, button changes etc, they can be programmed individually or ranged as a whole. There is no copy function.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Sep 2016
Posts: 2
Sye Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 2
Thank you much for the quick reply, I'll get the card installed this week end and see how it goes.
Thank

Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Ringing can be done as a call coverage button, any phone can cover any other ringing phone. I like that because it can be done on the fly, plus a call coverage button is still a dss key at the same time. CO ringing is programmed in flash 40 table but it is not as flexible as call coverage.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Feb 2007
Posts: 902
Retired Moderator
*****
Offline
Retired Moderator
*****
Joined: Feb 2007
Posts: 902
If you use call coverage be sure to set the coverage timer. Default if I remember correctly is 5 seconds.


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,414
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
1 members (justbill), 105 guests, and 10 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5