Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
tylan Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
I'm not real familiar with the DSU II & Impact phones.

Customer has an 8012 acting like the mute button is pushed. They intercom the front desk but cannot be heard, front desk to them can be heard. They said the hold light is solid and it says call S25. I think we've had this issue before. I assume it's not hardware, but some sort of user error. Is there a reset command for the features? (Like how the dx-80 had F69)

Last edited by tylan; 10/05/16 01:47 PM.

Business IT & Telephony Solutions
https://www.dsitechservices.com
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Station 25 invoked station to station messaging to the affected set. Have the set that says Call S25 do this...

Press Intercom
Dial #7 25 and hang up.

May have to repeat several times if it was invoked multiple times.


[Linked Image]
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
tylan Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
Would that mute the handset (not sure about off hook) when calling other stations?

Last edited by tylan; 10/05/16 11:03 PM.

Business IT & Telephony Solutions
https://www.dsitechservices.com
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,123
Likes: 13
Nope. Just diagnosing one trouble at a time. Want to isolate the no receive issue and see if the VAB (Voice Announce Block) has been turned on.


[Linked Image]
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
tylan Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
VAB applies to speakerphone only, right? Hmmm... I wonder what would mute the handset other than the mute button.


Business IT & Telephony Solutions
https://www.dsitechservices.com
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
tylan Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2005
Posts: 264
Likes: 1
The customer said that Dialing #7 25 fixed the issue. I don't get it, but it's fixed now.

Thanks!


Business IT & Telephony Solutions
https://www.dsitechservices.com

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,751
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
beegeezer, Matthaus
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
2 members (KoolBreeze, Coral Tech), 55 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5