Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2016
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2016
Posts: 2
Recently, our voicemail system crashed and the board and card were replaced by a technician soon to find that only the card needed to be changed. We lost all our stored voicemails and I had to go in and reprogram the "dial by name" settings. We have it back to about 95% of what it was, but for some reason, when someone calls our main number and then dials our extension, on the phones caller ID the word "VOICEMAIL" appears rather than the number/name of the person calling. If it is transferred from reception, then the name of the receiver (not the caller) is displayed. Only when the phone is picked up is the number/name of the caller displayed. The only way it displays the number/name of the caller is when the caller uses the DID of that number. Has anyone seen this and is there an easy solution to this? Before the card was replaced, we would see the caller ID from whatever method was used for reaching our phone.

Last edited by Jorge Septien; 11/22/16 04:38 PM.
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 560
Make sure that when you are transferring calls to extensions from the Auto Attendant, you are using unscreened transfer in the dial action table.

Joined: Nov 2016
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2016
Posts: 2
That doesn't work either. For some reason when I put it on "UTRF" at the Dial Action Table, you see the word "VOICEMAIL" for a split second, and then you see the name that is programmed on that phone for the person. When IO leave it on "TRF", I see the word "VOICEMAIL". Only when I pick up the phone do I see the actual caller ID of the person calling. This is driving me crazy.

Thanks for trying. basically I do not need to know that it is coming from the voicemail system. Is there a place where the voicemail title is not transferred.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Could be a COS setting for incoming calls. There is also a trunk setting to send caller ID to vmail as well. I think there is also a setting for the digital phones but been a while since I needed to look at something like this.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 26 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5