Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#609142 03/24/17 07:58 PM
Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Hello, need help on how to program the CCR of the NEC SV8100.
I was able to direct all incoming calls to the main greeting but cannot figure-out on how to distribute the options like press 1, press 2 etc..

Thanks in advance.
sonny

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Which VM do you have? Inmail CF chip, or a UM-8000 VM blade?
Inmail is done through dial action tables. UM-8000 through one key dialing.

Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Hi Helpifican,

Thanks for your prompt response.
It's an Inmail CF chip. Are you able to provide instruction or guide on how to set it up?

Many thanks.
sonny

Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
I was hoping there's a way on the programming to do it as i find it more simple doing a CCR via the system programming than from the phone unit.

thanks much.
sonny

Joined: Aug 2003
Posts: 268
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2003
Posts: 268
Not sure, but I believe the 8100 is similar to the SL1100, whose Dial Action Table is at 47-13.

Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Thanks Mickamg. will check it out when i have the chance. So, there's no way to do it through the system programming?...and i'm limited via the dial action table?

Thanks again.

Joined: Nov 2006
Posts: 182
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 182
Sonny try looking in program 47-13
Jim

Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Hi Jim, i was onsite yesterday and there's no program 47 there...only 41, 45 then 84. Have tried 3 several logins but to no avail. Unless i have to do the programming over the phone which i am not familiar.

Kindly advise.
Thanks.
sonny

Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
you need the log in information for tech, you were in the admin1 or admin2 which does not allow access to 47


We get old too soon, smart too late
Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Are there any passwords that have access to program 47-13?
Thanks.
sonny

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,834
Posts636,792
Members49,651
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
4 members (machinegod, newtecky, Toner, Carl Navarro), 181 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5