Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#609475 04/04/17 10:49 AM
Joined: Jun 2011
Posts: 65
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2011
Posts: 65
We are installing a new SV8100 server and configured SIP trunks, we want to inter network with ASPIRE system. we have the licenses but unable to connect to the Aspire system. how can i configure it.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
siva kumar #609476 04/04/17 11:31 AM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Pretty sure you can not. You might be able to get functionality with a PRI/T1 or E&M trunks or POSSIBLY QSIG.

siva kumar #609478 04/04/17 12:23 PM
Joined: Jun 2011
Posts: 65
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2011
Posts: 65
please explain E&M trunks.

siva kumar #609497 04/04/17 08:05 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
That is telephony 101. Tie Lines.

https://en.wikipedia.org/wiki/E_and_M_signaling



Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,772
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
3 members (Marjan Shaw, nortelvoip, Bushmills), 143 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5