Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#611320 07/18/17 08:11 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
jsaad Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
I have a new customer with an IPK by NEC. IPK 1, not an IPK II. They have a T1 that drops calls intermittently. Other times the phone rings off the hook, can't answer a call. The telco says it's the PBX.

A quick look inside the cabinet sees a CPU without the clock module. Will adding that T1 clock module solve our problem?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
jsaad #611323 07/18/17 09:09 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 1,985
Moderator-Mitel, NEC, Vodavi
*****
Offline
Moderator-Mitel, NEC, Vodavi
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 1,985
Yes, you should have CLKG-U10 module on the CPU. I have a bunch, do you need one?

jsaad #611327 07/18/17 11:37 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
jsaad Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
It's odd that it's worked for years and now, lots of trouble. Perhaps the telco changed something.

I have a card, but thank you!


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,417
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ebernhard, gman1205, Herb Parsons, jdews, nextlevel, ROGER IN FLA
Newest Members
blentz, RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C
49,619 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
2 members (dagwoodsystems, Curlycord), 102 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5