Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
My new laptop with 17" screen and hi-resolution (3840 x 2160) won't display the check boxes for some options in PC Pro. I've tried PC Pro for both the 1100 and for the 9100. Same result. For example, 15-02-11 should have a check box to toggle on or off. I can see it in my old laptop (Windows 10). New laptop is also Win 10. Even my external monitor (1360 x 768) won't show the boxes. I have tried changing the display properties resolution, and other settings but no luck.

Thanks.
Jim

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2006
Posts: 83
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 83
I have the same issue with my Microsoft Book. I've tried changing resolution, no luck.

Joined: Mar 2014
Posts: 365
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Try the grid mode.

Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
That worked, helpifican. Good work-around.
But would still like to see it in form view.

Thanks!


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (erniejoey), 43 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5