Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#614450 11/29/17 09:28 PM
Joined: Nov 2017
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2017
Posts: 2
Hi, guys!

I have "inherited" (meaning I now must support) an FX II system at one of my schools, and I don't have a version of VMMI that will work with it. It's at feature set 17E. 17A is the newest that I have.

Can anyone point me to a source or help me out, please?

Thanks in advance!

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Nov 2004
Posts: 1,575
Likes: 1
Moderator-ESI - Executone
*****
Offline
Moderator-ESI - Executone
*****
Joined: Nov 2004
Posts: 1,575
Likes: 1
You could use Procomm...


I can see the light at the end of the tunnel..

Retirement 2019 ( It has happened )
Joined: Aug 2004
Posts: 9,127
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,127
Likes: 13
Procomm wont work on the FXII. You need the correct version of VMMI.


[Linked Image]
Joined: May 2005
Posts: 945
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 945
Hi Belly,

You should try and fine a local dealer to support you and have him give you the VMMI software. If you havent worked on an FXII your going to need more help then just the software. Where are you located?


Jim Hoey

SST Communications
597 West Montauk Highway
Lindenhurst, New York 11757

631 956-0100

www.sstcom.com

Business telephone systems on Long Island and New York City like Comdial, Vertical, Avaya, Panasonic
Joined: Nov 2004
Posts: 1,575
Likes: 1
Moderator-ESI - Executone
*****
Offline
Moderator-ESI - Executone
*****
Joined: Nov 2004
Posts: 1,575
Likes: 1
[quote=RATHER BE FISHING]Procomm wont work on the FXII. You need the correct version of VMMI.[/

Yes, You are correct....I had a brain fart


I can see the light at the end of the tunnel..

Retirement 2019 ( It has happened )
Joined: Nov 2017
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2017
Posts: 2
Hi, Jim. Tennessee here.

And I think that local dealer support is out of the question - some sort of local drama, I hear, and he is not allowed on the premises... Not 100% clear on the details. Anyhow, I've been repairing our FXISTM modules when they die, and doing what maintenance I can, but I think we're nearly finished dealing with these ancient Comdial systems anyway. Vertical was decidedly nonhelpful with my queries, so I'm certain that they won't be considered when replacement time comes around.

On the upside, when replacement time happens, it looks like the eBay market for FXII/MP5000 parts is booming, and I have lots.

Joined: May 2005
Posts: 945
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 945
Hi,

Yes it could be time. If you wanted to reuse all those Comdial phones you could go to the Wave. Same cabling, same phones and all the IP stuff you could ever want.


Jim Hoey

SST Communications
597 West Montauk Highway
Lindenhurst, New York 11757

631 956-0100

www.sstcom.com

Business telephone systems on Long Island and New York City like Comdial, Vertical, Avaya, Panasonic

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 217 guests, and 15 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5