Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#623116 08/31/18 11:24 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 186
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 186
I have an FXII for a customer that some extension can dial 1800 numbers and a few cant. looked through the system but couldnt find anything wrong. One thing I noticed is I changed a phone from a scs 24 button to an ep100 and the phone couldnt dial 800 numbers. changed it back to a scs 24 and it worked. any help would be greatly appreciated.


A. S. Tech Communication, Inc.
559-628-0901
Al Rivas CEO
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2004
Posts: 9,127
Likes: 13
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,127
Likes: 13
Change the COS of the set to the same COS as one that can dial it.


[Linked Image]
Joined: Nov 2006
Posts: 186
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 186
i will try that.:)


A. S. Tech Communication, Inc.
559-628-0901
Al Rivas CEO

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,648
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
alphaTex, Brian Wall, demapples, Harry Tinsley, rookhsd11
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
Toner 11
pvj 11
Who's Online Now
0 members (), 193 guests, and 54 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5