Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#624635 10/26/18 12:19 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 221
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2008
Posts: 221
Has anybody experienced this problem. We migrated a SV8100 to a SV9100 and it seems like every 3 to 4 months the system locks up. Phones say Initialize in the display, all blades have normal LED status, no alarms in the alarm log. Reset of the phone system fixes it. Customer says power & network are fine. They never had a problem when it was a SV8100.
We have done a ton of migrations with no problems. We have a ton of SV9100 & SV8100 with no problems. Has anybody had a bad CPU? Thanks...

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
3 to 4 months? I would check for any and all voicemail boxes that have invalid email addresses or run a wireshark cap on the cpu to see if something is pinging the hell out of the processor. Could be a bad cpu but doesn't sound like it. Seems more like something is eating CPU timeslots and bringing the system down.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (Skunky), 53 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5