Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#626755 01/10/19 12:33 PM
Joined: Dec 2008
Posts: 221
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2008
Posts: 221
Been awhile since I installed a UM8000. I can't see the Port Status and I believe it has something to do with Java. I have the latest version of Java installed. Does not work on IE, Chrome or Firefox. This happened with our last install last year but I can't remember what the fix was. Any help would be greatly appreciated. Thanks...

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2006
Posts: 83
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 83
You can putty into the UM8000 and from the command prompt type the following. This will show all port status in a command view.

sudo bin/./VMPorts 1 24 0

(1) = First Port
(24) = Last Port
(0) = Frequency in Sec / 0 Continuous

Ctrl <C> to exit

Joined: Jul 2015
Posts: 32
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2015
Posts: 32
I tried the above on a UM8000 and it is asking for a password. Does anyone know the password. I tried the two I know of that i have used with putty before but they did not work.

Thanks for the help


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,739
Members49,643
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Airdale, AnnetteLee, AnnettesDayIsUg, bigboy, Blackline, boomj, db Communications, gwh, samcorcione9111, Victor D.
Newest Members
julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S
49,642 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
4 members (nortelvoip, jeffmoss26, PhoneGuy827, Carl Navarro), 184 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5