Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2005
Posts: 46
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 46
The handsets are KX-T7633 and almost every extension the Auto Ans is enabled (LED On). So when dialing that extension, the extension never rings, it just answers and you can hear the background noise in that room. I push the Auto Ans button and it disables and works the way I want it to, but after a short while, it automatically reverts to enabled again. How can each extension be set to always ring (interoffice calling) and not auto answer?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
Someone must be pushing it. , I never see it automatically coming back on


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: Oct 2005
Posts: 46
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Posts: 46
The client doesn't even know what that button is for and it's not just on one station, it's on most. However, what's weird is that a couple stations don't have that issue, so that makes me think it's something in programming but I can't find where..


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,834
Posts636,792
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
4 members (Carl Navarro, nlysc, Biztel Cuban Okie Tech, Curlycord), 45 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5