Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
SV9100 - R7 with POTS lines and digital phones.

When a caller is on hold, they can hear a page. Well enough to tell exactly what was said. It happened to me when I tried it after the initial report. I have not tried all of the trunks to see how many are affected. Anyone have this happen before?

Thanks.
Jim

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Ok, how are you paging? Through a trunk port, digital interface module or off page port on CPU? Welcome to analog trunks....

Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
I'm using the page port on the GCD-CP10 card, going to a PGD(2) in order to use two page zones. I tried zone 1 this morning, and just tried zone 2 now.
Zone 1 - I hear page while on hold.
Zone 2 - I do not hear the page.
Both zones - during the page, the MOH gets real fuzzy. I've noticed this for a long time. I always thought it was a poor signal from their receiver.

Perhaps it's something with PGD(2)?

Thanks.
Jim

Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
From what you stated other way around. You are getting it on your CPU. Put both zones on the PGD. You shouldn't be paging off the CPU anyhow. YA the book says you can but the PGD is way better.

Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yoda Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2006
Posts: 1,354
Yah, it's been a while since I did this one. Both zones are on the PGD. So the common point is the cpu. I wonder if other digital extensions hear the page if they happen to be on a call during a page? Do you think moving the PGD to a different digital port (different card) would help? I'll go on-site next week and check it out further.

Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Two things.

10-21-04 SET the hardware to MOH/BGM

31-04 Set the CPU zone to 0 or another you aren't using.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 59 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5