Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
Officeserve 7030
#629950 05/21/19 11:01 PM
Joined: May 2019
Posts: 15
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 15
Hello,

I am a real newbie to this system but I have worked in IT for 20 years and am good at networking.

I am trying to get into an Officeserve 7030 for a friend and it is now currently sat on my desk.

I can't get into it using Device Manager and the web page does not load at all.

I understand that I can wipe the system by doing a 10second hold on the reset button but I still can't use what I think it the default password nor does the web page display.

1. Would anyone be able to give me a hint to the password?
2. I'd like to understand why the web page does not load?

Many thanks,

David



Missing Presumed Fed
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Re: Officeserve 7030
DavyWavySheffiel #629959 05/22/19 03:40 AM
Joined: Dec 2007
Posts: 6,538
Likes: 1
Admin
*****
Online Thinking
Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,538
Likes: 1
Regarding passwords:

Rule 2. "Please do not post passwords or any other privileged information in the public forums. As a rule of thumb, if the information is not in the users or administrators guide, do not post it in the forum. If you wish to relate such information in regard to a post, you should do this by sending a private message or an email to the poster."

and

"Do not post passwords. Do not post backdoor access methods. As a public and semi-private forum, this information may be used to illegally compromise a system, and that system might be yours! If a pass code is needed please post and have someone email or PM (private message) you the information (make sure your profile is complete or you may not get what you're looking for) and there may be a small charge depending on your needs.

However you might be able to search the internet for the installation guide and find the password there.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Re: Officeserve 7030
DavyWavySheffiel #629962 05/22/19 03:45 AM
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
pvj Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
Tried OSDM yet to connect?

Re: Officeserve 7030
Professor Shadow #629977 05/22/19 04:27 PM
Joined: May 2019
Posts: 15
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 15
Thanks Professor Shadow

I'm very aware about the posting of passwords and under no circumstance will ever post one to an open site.

I have downloaded insulation guides and used the password located in their, however, I'm not certain what operating system has been installed and I understand the default has changed from OS to OS?

Thanks,

David


Missing Presumed Fed
Re: Officeserve 7030
pvj #629979 05/22/19 04:29 PM
Joined: May 2019
Posts: 15
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 15
Originally Posted by pvj
Tried OSDM yet to connect?


Hi, is this the Device Manager Instalation tool software? If so, yes I'm trying to access through this.

If not, please can you elaborate.

Many Thanks,

David


Missing Presumed Fed
Re: Officeserve 7030
DavyWavySheffiel #629982 05/22/19 05:26 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
pvj Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
Have you tried to get into programming through a keyset ?

OSDM = Office Serv Device Manager .Newer system software has it built in . It does not open a webpage, it connects to the system. You would need to know the ip address of the system

IT Manager used a webpage You are calling it device manger installation tool which kind of sounds like it could be either program you are trying to use.


Re: Officeserve 7030
pvj #629996 05/22/19 10:14 PM
Joined: May 2019
Posts: 15
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 15
Hi,

Yes, I can get in using a handset but I'd much rather use software. I guess because I am used to using software to configure things smile Can I find the passcode from a handset?

I am using the Device Manager software and I know the IP address but I don't know the password frown





Originally Posted by pvj
Have you tried to get into programming through a keyset ?

OSDM = Office Serv Device Manager .Newer system software has it built in . It does not open a webpage, it connects to the system. You would need to know the ip address of the system

IT Manager used a webpage You are calling it device manger installation tool which kind of sounds like it could be either program you are trying to use.




Missing Presumed Fed
Re: Officeserve 7030
DavyWavySheffiel #629999 05/22/19 11:40 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
pvj Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
No you cannot find the passcode through a handset but if the owner contacts Samsung they can issue a temporary passcode that will allow you to reset it to default through a handset.As long as it is not above level 5 software then you can no longer reset it through the handset , only through the SIO port on the motherboard.

Re: Officeserve 7030
pvj #630016 05/23/19 10:43 PM
Joined: May 2019
Posts: 15
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 15
Thanks for that, I'll do my best to get hold of them.

Meanwhile I rebooted the unit and it showed V4.3 so I'm thinking that is the operating system number?

Regards,

David

Originally Posted by pvj
No you cannot find the passcode through a handset but if the owner contacts Samsung they can issue a temporary passcode that will allow you to reset it to default through a handset.As long as it is not above level 5 software then you can no longer reset it through the handset , only through the SIO port on the motherboard.


Missing Presumed Fed
Re: Officeserve 7030
DavyWavySheffiel #630017 05/23/19 10:46 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
pvj Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Online Content
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,202
If you saw 4.3 on a phone screen then that is the firmware version of the phone.You can see the system version in keyset programming in mmc 727.

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Genesiscomm, nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Search
Most Recent 5 Post
2199 Lithium battery
by brokeda - 10/24/20 06:01 PM
Colour Choice for X-16 gone...
by MooreTel - 10/24/20 01:49 AM
Are you an Asterisk Ace?
by Toner - 10/22/20 03:39 PM
SVMI Card settings backup & restore
by Hofman telekom - 10/21/20 01:46 PM
Who's Online Now
24 members (Curlycord, Touch Tone Tommy, Yoda, newtecky, EV607797, Professor Shadow, justbill, BobRobert, hitechcomm, Bob3470, pvj, RATHER BE FISHING, dexman, Ruben, Memphisribs, jeffmoss26, Herk, nonameyet, hbiss, peice, Noobed2336, JBean3329, DD782, brokeda), 197 guests, and 88 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,026
Posts637,645
Members49,368
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Mr.Alex, T4RJon, Tim Sparks, Txnamrag
Newest Members
Nickonicle, chelsea419, jsb15, C.t.c.73, Farquie
49368 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 19
Ruben 15
hbiss 11
Daniel 9
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners