Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Hi, we're having problems from time to time with AA greetings being erased where I would simply do the vm flush.

Unfortunately, we have one SBX KSU where I am not getting anything (no response at all) and not even sure if I am able to connect to the vmail as it would normally prompt me to enter the password after pressing "Enter" but not getting anything at all.

I tried rebooting the SBX and my laptop but to still not geting anything... although it looks like I'm connected because the LAN X or disconnect can be clicked.

Connecting to the SBX PC Admin is no problem at all.

Need help.

Thanks and regards,
Sonny

EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Joined: Jan 2008
Posts: 3,819
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,819
I see you have had no response to this. It is a bit confusing, the VM is programmed thru PC admin along with the other features of the KSU so I am not sure what you mean by not connecting? If I had to guess this seems like a default the system may be your best bet, if you are still having problems.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Thanks Derrick for the help but I haven't had the chance to go back onsite due unavailability of the client and then the covid-19 happened. I will try to default the system go from there. I am still waiting for the client's availability for my onsite. Client is really scared of the on-going covid-19 threat. Thanks again.

Joined: Nov 2010
Posts: 141
sonny88 Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2010
Posts: 141
Hi Derrick, finally I was able to default the sbx system but to no avail. It is still showing that I am connected but I am not able to see anything when I press "enter" when I am at the Remote Diagnostic Tool. I should be getting the password and command prompt but the screen is totally empty.

I re-seat the VM module as well but no luck.

I am planning now to replace the VM module next.

Thanks.
Sonny


Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Most Recent 5 Post
Summit 800 (9224 Phones) Solid Hold Light
by Keith Janssen - 01/25/21 09:42 PM
Outgoing ANI
by Andyreed - 01/24/21 02:52 PM
Fiber Equipment Installation
by dexman - 01/22/21 11:10 PM
8300 with UCB voicemail to email issue
by Rob Jordan - 01/22/21 06:45 PM
Power unit/interrupter issues
by Telephonemaven - 01/22/21 01:44 AM
Who's Online Now
32 members (Curlycord, nortelvoip, dexman, MooreTel, jeffmoss26, Touch Tone Tommy, justbill, JBean3329, bttirc, Keith Janssen, msnell, metelcom, jknichols, teletron, hitechcomm, morephones, jab1780, bdunne, sketchypro, diehard, Joe Talbot, nonameyet, MartinE, Scotty Woods, KRRath, Bob3470, nfcphoneman, grich, newtecky, skip555, pvj, Rob Jordan), 542 guests, and 67 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,196
Posts638,627
Members49,403
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
dcttech, George/wa2vnv, telesalesrep
Newest Members
AleGor, Schreiber, RotoTech99, corkie, FixYaBrokeStuff
49,402 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 33
Yoda 19
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners