Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2007
Posts: 599
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2007
Posts: 599
Likes: 1
Hi All,
I've had two customers in the past week with this issue. Both occasions I was able to do a reboot and all was OK. Both systems are using analog trunk cards and 16DLI cards. Any thoughts? Thanks.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
I know SLI ports require DTMF receivers (provided by RCM(2) Daughter cards fitted onto the MCP/MP20 or built into SLI3 cards) to be available to break dial tone. Not sure about TRK ports though.

Joined: Aug 2011
Posts: 288
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 288
I've had this happen a few times over the past 6 months or so. The only common element was that the provider was a cable company through a Digital Phone Teminal.

-B


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,834
Posts636,792
Members49,651
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
4 members (nlysc, Carl Navarro, Toner, Curlycord), 38 guests, and 31 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5