Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2007
Posts: 564
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2007
Posts: 564
Likes: 1
Anyone seeing this lately? We've been getting a few calls from customers cannot dial out (not breaking dial tone). Happens on 7100 and 7200 systems. Remote reboot clears the problem. Thanks.

1 member likes this: Dman99
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Joined: Nov 2013
Posts: 30
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2013
Posts: 30
i have seen this for years, the date and time shows the Year 2092. Reboot is the only remedy until it is on ver 5.01

Joined: Aug 2011
Posts: 228
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 228
I have this happening on 5.01 too....

Joined: Aug 2011
Posts: 228
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2011
Posts: 228
Had another develop this issue again today. It is also running 5.01.

Joined: Dec 2005
Posts: 275
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2005
Posts: 275
Likes: 1
5.01 wasn't meant to be a stable release, it was meant to be the migration path to SCM. I refuse to put 5.01 on anything, I use 4.99 or 4.98, depending on the system.


When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, not screaming and panicking like the passengers in his car.

http://www.dabcomm.com
1 member likes this: Dman99
Joined: Aug 2017
Posts: 13
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2017
Posts: 13
hi,

I am interested in knowing what makes you think that V5.01 is not a stable release?

The V5.01 release notes show a host of new features and bug fixes, and in my neck of the woods, it has been successfully applied to hundreds of systems.

Joined: Jun 2011
Posts: 10
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2011
Posts: 10
I've got this same issue with two 7100s- one is MP10 and the other MP10a. Happens mostly with the MP10 (4.46) but not as much -knock on wood- with the MP10a.
4trm and uni have been swapped. my next option is the processor. What's this about the year changing when this happens? I've never noticed that.
and yes it takes a reboot - remotely or on site to get them back.

The MP10 is on ATT Uverse lines.... the MP10a is on Spectrum lines... I have many 7100s on Spectrum lines and this doesn't happen. Not many customer on Uverse lines though.

Last edited by CyberLaw; 11/05/20 10:08 PM.

Moderated by  Genesiscomm, nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Most Recent 5 Post
Fiber Equipment Installation
by dexman - 01/22/21 11:10 PM
8300 with UCB voicemail to email issue
by Rob Jordan - 01/22/21 06:45 PM
Power unit/interrupter issues
by Telephonemaven - 01/22/21 01:44 AM
TVA 50 datestamp
by Not_sirius - 01/21/21 10:28 PM
Page heard while on park
by Yoda - 01/21/21 10:09 PM
Who's Online Now
30 members (Curlycord, Andyreed, hbiss, Touch Tone Tommy, dexman, Mercenary Roadie, justbill, morephones, metelcom, nortelvoip, Yoda, [email protected], jeffmoss26, PortlandTech, BforBENDETTA, mathrap, RotoTech99, Bob3470, Telephonemaven, JBean3329, Joe Talbot, sundance, Rob Jordan, Not_sirius, Ruben, RATHER BE FISHING, sketchypro, BobRobert, pvj, Duane F.), 494 guests, and 44 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,194
Posts638,612
Members49,401
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
apexnetworks, blpogue, Hillyard, Silversam
Newest Members
Schreiber, RotoTech99, corkie, FixYaBrokeStuff, Hopedpocketts
49,401 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 36
Yoda 19
Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners